2013. december 13., péntek

Festett karácsonyfadíszek

A pinterest nagyon jó barátom, és nagyon sok mindenben inspirál és mindig szuper ötleteket találok általa. Ha valami megtetszik, akkor nincs mese el kell készítenem nekem is mert így vagyok összerakva. :) Pár hete történt, hogy megláttam egy fotót faszeletekre festett karácsonyi motívumokkal....és tudtam, hogy ezt nekem is meg kell csinálnom.

Nagyon megtetszett, nem mellékesen volt is itthon ilyen dekorációs anyagom. (Virágnagykereskedésben szereztem be, de láttam már az Obiban is ilyen szeletkéket.) Fogtam és feltúrtam a hobbis fiókomat és előszedtem a fehér és piros akrilfestékemet (egyszerűen azért mert épp csak az van itthon) és egy ecsettel megfestettem a motívumokat. Miután megszáradtak fogtam a fúrógépet (nagyon jól összebarátkoztunk az utóbbi időben) és átfúrtam minden egyes díszt, majd kötöző zsineget fűztem a lyukakba, megkötöttem és el is készültem a saját készítésű karácsonyfa díszeinkkel.


A festék tudom, hogy nem valami tartós, de nem is áll szándékomban az időjárás viszontagságainak kitenni a díszeket, úgyhogy célnak most tényleg ez is tökéletesen megfelelt. Jövőre úgy is megint meglátok valami mást, ami megtetszik és akkor azt kell megcsinálom :D Mindenesetre szerintem nagyon aranyosak lettek, kíváncsian várom, hogyan fog mutatni a fenyőfán. Természetesen majd hozok róla képet akkor is! :)


Nektek hogy tetszik?



3 megjegyzés:

  1. :-) Apa vasárnap délelőtt, míg mi Borival marcipángolyókat készítettünk, erdőt járt, és hozott nekünk egy "csokornyi" különböző vastagságú botot. A vastagabbakból már vágott szép szeleteket, meg is száradtak a sparherdre tett rácson. Ma délután mi is festünk Borival, az óvónéniknek és a nagymamáknak lesz ajándék. :-)

    VálaszTörlés