2015. augusztus 8., szombat

Hobbiszoba mustra


A csodafalvi hobbiszobámat nem volt alkalmam megmutatni nektek. Leginkább azért nem, mert mire sikerült kedvemre belakni, addigra sajnos már költöznünk is kellett. Ó pedig mennyire szerettem! Viszont biztos vagyok benne, hogy a mostanit is imádni fogom és remélem sok-sok szépség születik majd itt a kezeim között!

Be kell valljam, hogy kreatív ügyködéseim közepette vállalhatatlanul rendetlen tudok lenni.  Drága jó uram szokta mondani amikor varrok, hogy "hatalmas rumlit tudsz produkálni." 
Naná!!! 
Olyankor mindent beterítenek a különböző textilekk, tömőanyagok, plusz még a vasalódeszka is elfoglalja a maradék helyet. Ez az örömmunka nálam tényleg kisebb káosszal jár, főleg ha egy-egy "projekt" több napig tart.

A hobbi-szoba viszont az a helység, ahova nyugodtan elvonulhatok és ahol bátran kedvemre szétrámolhatok. Este nem kell összepakolni, hogy fogadóképes legyen a terep, hanem nyugodt szívvel rázárhatom az ajtót.

A jelenlegi állapot vendégek fogadására kitűnően alkalmas, ezért
 bújj beljebb  drága olvasó, nézz körül! :)

Ebben a helységben szükségem volt olyan bútorokra amik tárolásra alkalmasak. Így ide bekerültek azok a bútorok amik egyébként a lakás többi részében már nem találták meg a helyüket, vagy csak lecseréltük őket, de nem volt szívünk megválni tőlük. Ide került hát a régi fenyő ruhásszekrényünk, ami tökéletesen elnyeli a textileket, tömőanyagokat, közbéléseket, hímzéshez szükséges kongrékat, cérnákat és a félkész textilféleségeket. A szekrény tetején lévő dobozokban a saját kezűleg készített szappanjaim száradnak.


Balra a fekete fiókos komódom rengeteg apróságnak ad helyet. Itt tárolom a dekorpapírokat, lyukasztókat, szalagokat, kötözőzsinegeket, az apróbb tégelyes hobbifestékeket, ragasztókat, képkereteket, süthető gyurmákat és a kreatív könyveket, sablonokat. A komód tetején pedig helyet kaptak a be nem fejezett apróbb méretű tárgyak, amik arra emlékeztetnek, hogy ideje lenne végezni velük! :)Komódtól balra az asztalom :)


Ide került fel a lomizott, majd saját kezűleg lefestett fehér polc is, ami régebben a csodafalvi kiskonyhában lógott.Csupa-csupa apróság ♥Szívemnek kedves tárgyak ♥
Nem tudom mondhatom-e azt, hogy a végeredmény letisztult? Végül is nem vagyok lakberendező guru, de nekem most még olyan letisztult az egész. Magamat ismerve biztos jobban belakom majd. :) Persze a rend sem tart már sokáig, mert hamarosan nekilátok árnyékolót varrni.

Nagyon köszönöm, hogy velem tartottál! ♥

11 megjegyzés:

 1. Egy élmény volt!!!!!! köszönöm,hogy láthattam! Szívesen laknék is ebben a szobában!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én köszönöm, hogy benéztél! Egy fekhely egyébként tényleg nagyon jó lenne a kisszobában ;)

   Törlés
 2. Nagyon teszik, remélem valaha nekem is lesz hasonló szobám, addig is a lakás minden sarkában bujkálnak a kreatív cuccaim! Kellemes perceket kívánok e remek kuckóban, meg sok-sok fotót ...

  VálaszTörlés
 3. Én is hasonló szobáról álmodozom :) gyönyörű! Valóban letisztult, nagyon jól érezném magam benne! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem tudom meddig marad ilyen letisztult. nagy gyűjtögető vagyok, de megpróbálom magamat visszafogni és nem telezsúfolni :D

   Törlés
 4. Csorog a nyálam! Mit nem adnék egy ilyen hobbiszobáért, ahol rumli lehet. :-) De hát összesen két szobám van az egész csepp házban. :-D

  VálaszTörlés