2015. december 21., hétfő

Karácsonyi hímzések

Sok-sok szeretettel készültek ajándékba a következő karácsonyi keresztszemes hímzések.

Modeszta barátnémnak képkeretben karácsonyi koszorú:

Az előző karácsonyi koszorú testvérkéjét is kihímeztem szív formában. Andinak az Andy kuckója háziasszonyának készült, első személyes találkozásunk emlékére. ♥


Tubaroza  idén is megszervezte a karácsonyi csereberét. Erre készültek a következő hintalovak  ezúttal karácsonyi díszként, akasztóval.A mini hintalovacska két példányban is elkészült :)A legutolsó pedig saját magamnak készült, a hobbiszobámat díszíti.


Persze van, aminek nem értem a végére... nah majd jövőre.
Azt azért remélem, hogy mindenkinek sikerült örömet szerezni!
Egy biztos, én nagyon élveztem készíteni őket! :)


5 megjegyzés:

 1. Csak azt tudom írni, amit Modesztának is írtam: tessék emlékeztető funkciót szerkeszteni az oldaladra, mert jövőre aztán csak alkotni fogok egyfolytában, és ezek a csodák nem maradhatnak ki. :-)
  Hihetetlen vagy!

  VálaszTörlés
 2. Mind gyönyörű!!!!Van,amelyik nekem is elkészült,vagy csak tervben van.:)

  VálaszTörlés
 3. És az egyik hintalovasnak én lettem a büszke tulajdonosa! :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyszerű kis hímzések! Én is terveztem ilyen kicsiket, de a betegség mindig közbeszólt! Valaki mindig náthás- köhögős, most pedig az egész család beteg!
  A hintalovacskák a kedvemceim. tán ünnepek után lesz még annyi kedvem , hogy kihímezzem! mindig kedvet kapok Tőled, olyan jó itt körülnézni Nálad! :)
  Szeretnék Neked, És a Családodnak ezúton: Boldog, békés, áldott szép karácsonyt kívánni! A gépem rossz, csak ritkán jutok gép elé! Legyen nagyon szép az ünnepetek! :)

  VálaszTörlés