2013. december 31., kedd

Viszlát 2013!

Ez az év iszonyat gyorsan repült el és szerencsére rengeteg dolog történt velem. Eseménydús évet zárok magam mögött és szerencsésnek érzem magam, amiért szeretnék most hálát adni. Az elmúlt egy évben tapasztaltam meg, hogy az embernek semmi nem hullik csak úgy az ölébe, de ha igazán akarunk valamit, akkor merjünk cselekedni mert nincs lehetetlen, minden megvalósítható!

2013 év elején elhatároztam, hogy ebben az évben szeretnék minimum 3 új kreatív technikát elsajátítani. Ez úgy érzem elég jól sikerült is, mivel megvásároltam a saját varrógépemet és elkezdtem varrni, varrni tanulni. Mindeközben elkezdtem keresztszemeseket hímezni és szappant készíteni. Utóbbit annyira megkedveltem, hogy szerelemmé nőtte ki magát, ami teljesen feltölt és megmozgat. Rengeteget tanulok még, fejlesztem magam, mert számomra a kreatív téma kimeríthetetlen és örömmel tölt el, hogy "alkothatok".


Idén sok új, kedves, rendkívül kreatív, pozitív és inspiráló személyiségű emberrel hozott össze az élet. Szerettem volna egy kreatív csapat tagja lenni, és úgy érzem ez is megadatott. Látok egy utat magam előtt, amin úgy érzem jó irányba haladok. Elmondhatatlanul hálás vagyok ezekért az emberekért, akiknek talán személyesen nem volt mindig alkalmam elmondani és megköszönni, de példaértékű a kreativitásuk, elhivatottságuk, és nem csak nagy hatással vannak rám, de inspirálnak, motiválnak is! Köszönöm nekik!

Hálás vagyok a családomért, és azokért a barátaimért akik mindig mellettem állnak, biztatnak és egyben a legnagyobb kritikusaim is, mert sosem rejtik véka alá a véleményüket és mindig őszinték velem. Hálás vagyok Bálintért, ő a világ legjobb "nem férje", akit gyakran az Zuramnak szólítok és tekintek. Imádom, hogy ő van nekem, mert vele kerek a világ, és köszönöm, hogy általa is az lehetek aki vagyok! (és még ódákat tudnék róla zengeni, de az már felérne egy szerelmi vallomással és ez a mai bejegyzés nem az)

A legfontosabb pedig, hogy hihetetlenül HÁLÁS vagyok NEKED, kedves olvasó! 

Köszönöm nektek az egész éves figyelmet, hálás vagyok, hogy itt lehetek köztetek. Köszönöm, hogy itt vagytok velem, olvastok, kommenteltek, kérdeztek, levelet írtok, lájkoltok, megosztotok, zugolvastok, hogy MOTIVÁLTOK! 

Kívánok mindenkinek 
KREATÍV, EGÉSZSÉGES, BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT 
és legyen olyan az elkövetkező évetek amilyennek elképzelitek és tervezitek! 

Jövőre találkozunk!!!
Szeretettel: 
Papp Zita Dóra - Zóra



10 megjegyzés:

  1. Nagyon boldog új évet kívánok!!! :)

    VálaszTörlés
  2. Válaszok
    1. Köszönöm! Neked is nagyon boldog új évet!

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Köszi Szilvi! Neked is nagyon boldog új évet! :)

      Törlés
  4. Szia! Boldog új évet!
    Idén nekem is lesz új varrógépem, már nagyon várom! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, viszont neked is! És jó varrogatást! ;)

      Törlés