2015. november 10., kedd

Karácsonyi hintaló

Nálam bizony elkezdődött a karácsonyi készülődés.  Ha kézműves dekorációval, ajándékkal készül az ember akkor bizony időben hozzá kell fogni a feladatokhoz! Nem árt résen lenni, mert így is az az érzésem, hogy már most késésben vagyok, mert megcsúsztam egy-két tervezett dolog elkészítésével, de igyekszem. Most mutatóba egy keresztszemes hintalovat hoztam. 

Egész apró méretben készítettem el (a méretarányok érzékeltetése miatt tettem a hintaló fölé egy 200-forintost) :) Ugye, hogy pici? 


Mondhatnám, hogy majdnem kifogott rajtam ez a hímzés, mert bármennyire is szebben mutat így miniben egy-egy minta, még "minihímzésben" gyakorlatlannak érzem magam. Több órán át öltögettem, de a végeredménnyel elégedett vagyok. A hímzés felé került egy leheletnyi piros anyag fehér tűpöttyökkel és egy vékonyka csipkecsík is, hogy tökéletes legyen. Ezek után került bele a kisméretű képkeretbe.

Kérésre készült, de valószínűleg készül még hasonló. Ameddig új gazdájához nem kerül a lovacska, addig én gyönyörködöm benne. :)



Ha szeretnétek ti is elkészíthetitek, 
a mintát a képre kattintva megtaláljátok!

6 megjegyzés:

  1. Ez valami csudaságosan gyönyörű! Én is megpróbálom... Bár biztosan nem lesz ennyire szép...

    VálaszTörlés
  2. :))))) Ez a hintaló nálam is el van mentve és tervbe van véve.:)))) Gyönyörű lett a befejezésed! Én azokkal állok hadilábon.: keret,anyag ,milyen legyen????stb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Mamka! Már tudtam, hogyan fog a keretbe belekerülni, csak a keretet nem találtam sehol. Most kivételes a keret után elég sokat "jártam"... valami régit kerestem, aminek van egy kis formája és előélete...de sajnos nem akadtam rá, így maradt az Ikea :)

      Törlés
  3. Nagyon tetszik, én is sokáig nézegettem, gyönyörködtem benne! Köszi, hogy megmutattad! Nálam is megvan a minta, de most újra elmentettem! Biztos, ami biztos! :)

    VálaszTörlés