2014. május 13., kedd

Papírpillangók



Ideje volt lecserélni a kandalló feletti húsvéti koszorút. Tudom, kicsit fáziskésésben vagyok, de végre elkészültem vele. 

Aki régóta olvas az tudja, hogy a bejárati ajtónkat már korábban díszítette egy hasonló, színes papírpillangó koszorú. Nagyon szerettem, de a lépcsőházi idők igen csak megviselték.  Szerettem volna valami hasonlót készíteni a kandalló felé, csak most nem színes papírból. A párom leselejtezett néhány könyvet. Korábban a régiségvásárban szerzett be egy-két scifit (80-100ft-ért), amit olvasás után nekem adott kreatív felhasználásra. Annyira unalmasnak, vagy éppen rossznak találta őket, hogy jobbnak látta újrahasznosítani. Tudom, most sokan elszörnyülködnek, vacilláltam én is, hogy feldolgozzam-e őket... de aztán leküzdöttem a rossz érzéseimet és újrahasznosításra ítéltem őket. Szóval nézzük a jó oldalát, nem gyújtósként végezték a kandallóban, hanem a kandalló felett öltött új formát.  A pillangók a könyvek lapjaiból vannak. Esténként a kanapén ücsörögve másoltam a lepkéket a papírra majd később kivágtam és gombostűkkel a koszorúalaphoz tűztem őket.  

Így néz ki közelebbről a végeredmény: 


Remélem nektek is tetszik!
Ha van kedvetek próbáljátok ki :)



2 megjegyzés:

  1. Ötletes! Én eddig egy könyvet olvastam, amit legszívesebben már közben széttéptem volna apró cafagokra, mert annyira idegesített. Moravia A figyelem. Brrrr

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nah akkor most már nincs lelkiismeret furdalásom :D

      Törlés