2014. január 5., vasárnap

Hálás vasárnap

Napra pontosan holnap lesz egy éve, hogy elkezdtem írni a hálás vasárnap rovatot. A tavalyi év elején határoztam el, hogy hétről-hétre összegyűjtök minden pozitív történést, és vasárnaponként egy bejegyzés formájában itt a blogon  hálát adok a héten történt pozitív apróságokért. Néhány alkalommal igaz 1-2 napot csúsztam a bejegyzés közzétételével de összességében elégedett vagyok, mert nekem ez egyfajta célkitűzés is volt a 2013-as évre. A rovat nekem nagyon fontos, mert sokat segít és segített a pozitív hozzáállásom fejlesztésében mert néha nagyon nehéz meglátni a jót, főleg a nehezebb időszakokban.

Eleinte úgy terveztem, hogy ezt a rovatot 1 éven keresztül fogom csak írni, de bevallom nagyon hiányoznának nekem a vasárnap esti hálaadások, másrészről ti is megerősítettetek abban, hogy maradjon ez a rovat, mert többen is hiányoljátok, ha nem készülök el vele időben. ♥ Úgyhogy a hálás vasárnap idén is folytatódik! 

Amiért hálás vagyok:

♥ egy éve hálás vasárnapok ♥ Kaposvár ♥ utókarácsony ♥  szaloncukor ♥ finom házias ételek ♥ beköszöntött az új esztendő ♥ az első újévi köszöntés drága barátnémtól érkezett ♥ virsli és lencsefőzelék ♥ kártyaparti ♥ uno ♥ baracktea ♥ karácsonyi maradékok felturbózva - diós bejgli pudinggal nyakon öntve ♥ szuper regények ♥ végre hosszú idő után újra egyhuzamban olvasni ♥ kreatív könyvet vásárolni - sok kreatív ötlettel van tele ♥ mézes-zabos szappan ♥ a nagy köd ellenére rendben hazaértünk ♥ séta ♥ fonal ♥ tervezgetés az elkövetkező időszakra ♥ lila körömlakk ♥ kalács ♥ 

Ti miért vagytok hálásak?



2 megjegyzés:

  1. Nekem vissza kellett keresnem, hogy pontosan mióta is olvasom a hálás vasárnapot.
    Büszkén jelentem, hogy lassan egy éve, mert február 3-én reagáltam rá először.
    Nagyon örülök, hogy idén is folytatod :)

    VálaszTörlés