2013. június 30., vasárnap

Hálás vasárnap

Amiért hálás vagyok:

♥ könyvet rendelni ♥ meglepi apáéktól  rongyosra hallgatott eheti kedvenc nótám  az év első sárgadinnyéje ♥ őszibarack ♥ levendulás mindenféleségek ♥ útszélen félreállni és fotózni ♥  jól sikerült házikenyér ♥ pisztrángokat nézni ♥ anyukám maffiamód kivasalt nekem :) ♥ kirándulni ♥ eső után erdőben sétálni és fotózni ♥ madárcsicsergés  erdei patak csobogását hallgatni  apró virágos anyagot vásárolni  füstölt pisztráng ♥ 3évesekkel beszélgetni az élet nagy dolgairól - "figyeljééééél nééééni!" - ahnyám, öregszem! :D  rózsaszín és neon zöld füzetecskék  rakott zöldbab ♥ színes ceruza készlet   utazást/nyaralást tervezgetni ♥ lila és rózsaszín stabilo ♥ 


Ti miért vagytok hálásak?


3 megjegyzés:

  1. Milyen jó lett az a kép :)
    És az a dal is szuper, amit linkeltél :) Legalább bővült már a repertoárom :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Én is nagyon megszerettem ezt a nótát, az elmúlt héten ezerszer meghallgattam :D Nem tudom megmondani mi fogott meg annyira benne, de nagyon megszerettem! :)

      Törlés
    2. :)
      Nem tudom, nekem ilyen kicsit csípős nyári hajnalok jutnak eszembe, amikor még csak megcsillan az a picike napsugár... ezért szeretem, olyan jó hangulatot, érzést kelt bennem :)

      Törlés