2013. június 24., hétfő

Fotónapló - Rétek & mezők virágai

Május végén, amikor Kaposvár felé autókáztunk akkor egy hatalmas pipacsos mellett suhantunk el. (Igal és Ráksi között) Már akkor megjegyeztem, hogy ide vissza kell jönnünk és fotózni egy keveset. Pár nappal később  visszamentünk a helyszínre. Egy késő délutáni időpontot választottam, mert szerintem a naplemente előtti fények a legszebbek és legkedvezőbbek a szabadtéri fotózáshoz. Félre álltunk az út mellett és belevetettük magunkat a derékig érő, hepehupás pipacsmező sűrűjébe. Összesen több mint 750 fotót készítettem és lustaságom miatt (vagy mert csak most, ebben a melegben értem rá igazán a gép előtt ügyködni?) az elmúlt napokban nekiültem a képeket átválogatni és kicsit szerkeszteni rajtuk. Most az általam kiválasztott legjobbakat, számomra legkedvesebbeket hoztam el megmutatni nektek.

Remélem tetszeni fog! :)

 Gyönyörködjetek ti is, és ne feledjétek, hogy bármilyen okból bármerre is indultok útnak, mindig legyen nálatok fényképezőgép, mert sosem lehet tudni, milyen szépségeket, érdekességeket örökíthetünk meg úton-útfélen. 

A képek kattra nőnek



  







Tudtok hasonló helyeket ahol érdemes megállni fotózni és gyönyörködni a tájban?


11 megjegyzés:

  1. nagyon jó volt nézegetni a képeket! ráadásul olyan jól esett, hogy megemlítetted benne a tájat, ahol felnőttem (kaposvári vagyok) :)

    VálaszTörlés
  2. Kaposvárt annyira imádom! Meg a környező településeket, a tájat. Nagyon szeretek arra járni. (nekem egyébként a párom kaposvári, úgyhogy gyakran járunk arrafelé)

    VálaszTörlés
  3. Arra van Smaragdváros is? :D Egyébként nagyon szépek a képek. :) A 4. a kedvencem, gyönyörű. Persze a többi is, de ez különösen. :)

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű képek! Jó érzéked van a fotózáshoz!

    VálaszTörlés
  5. Teli találat! A pipacs a kedvenc mezei virágom. Imádom Én is a május végi-június elejei két hetet, amikor minden piroslik tőlük. Autóvezetéseim közben igazi hálaadást rendezek magamnak, hogy micsoda élmény látni mindezt.
    És tényleg az! A fotóid is visszaadják, hogy érdemes hálásnak lenni ezekért a is gyönyörűségekért :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is gyönyörű ez a virág... és ott, te jó Isten mennyi volt.Kész tenger! :) Örülök, ha a fotóim visszaadják ezt az érzést! Ilyen bókokért pedig én vagyok hálás! ♥

      Törlés
  6. Szerintem is gyönyörűek a képek! Imádom, ahogyan egy pipacs rét, ill. bármi hasonló apróság örömöt képes okozni.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Niki! :) Elég hosszú időt kint töltöttünk a réten, de még szívesen is maradtam volna, nagyon szép volt.

      Törlés