2011. november 30., szerda

Mécsesmustra

"A gyertyák olyan különleges képességgel rendelkeznek, mely már ritkaság mai modern világunkban: megérintenek valamit bennünk, bensőséges hangulatot teremtenek. Egy kicsi láng olyan érzelmi hatást válthat ki, mely gazdagítja életünket."

Imádom a különböző mécseseket, lámpásokat, a gyertyákat. Utóbbiakat egy időben szorgosan gyűjtöttem is. Imádom a fényüket, az illatukat... egyszerűen elvarázsolnak. Mivel a napokban már egyre hamarabb sötétedik, egyre többször gyújtok gyertyát. Most megmutatom nektek a kedvenc mécseseimet :)




kettő az egyben; mécses és gyertyatartó (Ikea, 150ft/db)




Ikea turkáló (50ft/db)
Az alábbi linkeken a gyertyákról, és azok "lélekmelengető" hatásáról olvashattok többet:

4 megjegyzés:

  1. Szinte mindegyik megvan nekem is, kivéve persze a második képeden lévőt, és a piros házikót. :) Te is szereted az IKEA cuccokat? Ott annyi szép gyertya van! :)

    VálaszTörlés
  2. Boci Imádom az ikeát! :) A gyertyák, ah,meseszépek, az illatmécseseket is mindig ott veszem. Mivel nem Pesten és vonzáskörzetében élek ritkán jutok el, de ha átutazóban vagyok tuti ikeázok egyet! A második mécsest pár éve kaptam ajándékba keresztanyumtól, oriflame-s, a kis házikó pedig a Jysk-ből való :)

    VálaszTörlés
  3. Juj de jó! Akkor majd beszerzek egy házikót is, mert én is imádom az ilyesmit! Örülök hogy ezzel nem vagyok egyedül! :D

    VálaszTörlés