2011. november 23., szerda

Amikor kell néhány ötlet karácsonyra...

Már kapható a Praktika magazin karácsonyi száma, amit ha nem is vesz meg az ember, de érdemes fellapozni az újságosnál egy-egy remek ötlet erejéig. Én tegnap vásároltam meg. Szuper ötleteket találok benne mindig. Az idei praktika magazin sem hagy minket tuti tippek nélkül. Egyik kedvencem a szabás-varrás rovatban a skót-kockás rénszarvas, vagy mindig rácsodálkozok a szebbnél szebb és extravagánsabb vagy éppen hagyományos de mégis különleges adventi koszorúkra, de nem maradnak el mögöttük a szebbnél szebb ajtódíszek sem. Valami fantasztikus világot hoz el nekem ez az újság minden évben. Kb. 12évre visszamenőleg vannak meg a karácsonyi praktikák, és ebben az ünnepi időszakban mindig újra meg újra fellapozom egy-egy  ötletért. Varázslatos!

Számos ajándéktippet és receptet is meglelhetünk a lapban, valamint elénk tárul a fenyő- és asztaldíszek sokasága, nem mellesleg csodaszép kézzel készített ékszerek, játékok és azok elkészítésének leírása is megtalálható a lapban. Ha nincs ötletetek, vagy nincs elképzelésetek, hogy idén milyen is legyen az ünnepi asztal, vagy akár az ajtódísz, akkor merítsetek ihletet a praktika magazinból. (Nem muszáj megvenni, elég csak átfutni rajta az újságos stand előtt. én mindig átnyálazom hogy azért érdemes-e megvenni, de aztán mindig jön velem)

 Az újság 590ft, de digitálisan is meg lehet vásárolni a lapot mindössze 390ft-ért, ahol a szabásminta is megtalálható letölthető formátumban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése