2011. november 20., vasárnap

Bloggerinák SEGÍTSÜNK mi is!

"mennyi szeretet fér el egy cipősdobozban?"

Nézzétek meg ezt a videót, és ha bennetek is megmozgatott valamit Segítsetek!!


Ezt a videót én 2009-ben láttam először. Rám nagy hatással volt, és akkor döntöttem el, hogy minden évben fogok cipősdobozt készíteni. Szerencsére néhány barátomnak is megjött a kedve, és azóta igyekszünk minden évben összeállítani fejenként egy-egy cipősdobozt. A mozgalomhoz minden évben egyre többen csatlakoznak magánszemélyek, cégek, művészek, politikusok, közéleti személyiségek.


"Gondolta volna hát, hogy egy egyszerű, hétköznapi tárgy is elég ahhoz, hogy másoknak örömet szerezzen? Keressen Ön is egy üres cipősdobozt, és töltse meg jó és hasznos dolgokkal! Bármivel, aminek gyermekként Ön is örülne. Nem az számít, mit tesz a dobozba. Hanem, hogy milyen szívvel.


Cipősdoboz… 

Kicsinek tűnik?

Ne foglalkozzon vele. A szeretetnek nincs mértékegysége."


Ha lehetőségetek van segíteni, akkor ragadjatok egy cipősdobozt és töltsétek meg mindenféle jóval, vagy fogjatok össze a barátaitokkal, családotokkal, vagy csak hívjatok fel az ismerőseitek, olvasóitok figyelmét pár mondatban erre a nemes akcióra, vagy csak linkeljétek ki ezt a posztomat. Egy próbát mindenképp megér, hogy segítsünk mi is!!!

Biztosan jó néhányotok hallott már erről a mozgalomról, de aki még nem az látogasson el a www.ciposdoboz.hu oldalra, ahol minden hasznos információt megtalálhattok, de ha kérdésetek van én is szívesen segítek.

ui: azt azért szeretném leszögezni, hogy semmilyen kapcsolatban nem állok a Baptista Szeretetszolgálattal, egyszerűen csak szívemhez közelinek érzem ezt az egész "akciót" :)

1 megjegyzés: