2017. január 26., csütörtök

Pinokkió újra

Az első Pinokkió baba okozta sikerélmény után nemrégiben egy újabb baba készült a kezeim között.
Nagyon szeretem ezt a Tilda-féle babát, mert igazán el lett találva ez a kedves kis figura. 

Kicsit figyelmetlen voltam ugyan, a gyakorlott szemnek biztos fel is tűnik, hogy a babának nincsen térde. Azt hittem megy ez már nekem fejből is, ezért a készítés során nem pillantottam bele a könyvbe. ( Tone Finnanger - Tilda Meseországban) Sajnos csak azután szembesültem a problémával miután már felöltögettem a kitömött végtagokat a baba törzsére. Túl sok munka volt már benne ahhoz, hogy visszabontsam, ezért így hagytam. Sebaj, a többi apró részlet mindenért kárpótol, legközelebb pedig jobban figyelek. :) 









7 megjegyzés:

  1. Drága Zita, ez a Pinokkió annyira édes lett:)! Szépen kidolgozott, a Tőled megszokott finom anyagválasztással, tökéletes színharmóniával; cuki a haja és a csokornyakkendője is:)! Az előzőt is imádtam. Rendelésre nem készítesz?;)

    A téli dekorhoz is gratulálok, ide járok feltöltődni. A képeid tele vannak harmóniával, nagyon megnyugtatóan hatnak rám a napi mókuskerék után.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Annuc a kedves szavakat, igazán jól esik a lelkemnek és nagyon örülök, ha sikerül nálam egy kicsikét megpihenni, feltöltődni! :) Kérdésedre a válaszom pedig igen, készítek megrendelésre is Pinokkiót! :)

      Törlés
  2. Jól öltöztetett,legényke! ;)

    VálaszTörlés
  3. Elnézést kérek a felesleges írásjel miatt.

    VálaszTörlés
  4. Tünemény!!! Imádom a csokornyakkendőjét és a cipőjét:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A csokinyaki nekem is kedvencem, gondoltam kell egy kis szín a szürkeségbe ;)

      Törlés