2016. január 13., szerda

Kék-fehérben


Vízkereszt után elpakoltam a karácsonyt. 
Jó kis meló volt, egy nap alatt nem is sikerült végeznem vele. Szinte az összes dekoráció visszakerült a dobozokba és be kell valljam az első dísztelen napokban furcsán üresnek éreztem a lakást. Mostanra viszont már megszoktam, hogy kicsit szellősebb lett a tér.

Január lévén feleslegesnek találom sürgetni a tavaszt. Nem is cseréltem egyből tavaszira/húsvétira a dekorációt itthon, mindennek eljön majd a maga ideje! Persze az otthonunk kedvenc bútordarabja a tálalószekrény új ruhát kapott. A bolhapiacokon összegyűjtött kincsekkel együtt kék-fehérben pompázik.  Erről hoztam ma nektek néhány képet mutatóba.








Kék madárkás tűpárna - Modest Home & Garden

6 megjegyzés:

  1. Jaj, de szépséges lett! ♥ Szeretem, ahogy a tálalószekrényt mindig másmilyenre szeretgeted...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Úgy szeretem rendezgetni, ez az én állandóan változó kiállítóterem! ;)

      Törlés
  2. De szép! :) Igazat is adok, még korai a tavaszi-húsvéti dekor, mert még előttünk a tél.
    Nálunk is kék most az étkező. Még szoknom kell, mert mindig úgy gondoltam, hogy nem illik oda ez a szín, de nem is rossz. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! A kékkel én is barátkozom, de jól kombinálható kis szín! :)

      Törlés
  3. Kedves Zóra,

    kb. fél éve találtam a blogodra, azóta már minden bejegyzést elolvastam, valamelyiket többször is:). Ez az egyik kedvencem, nyugalomsziget a világban lévő káoszban, jó eljönni az oldaladra gyönyörködni, és sok receptedet kipróbáltam már, sikerrel! Jajj, és keresztszemeztem is sokat a minták közül, amiket közzétettél!
    Most azért írok, mert nagyon szeretem a szép porcelánokat, gyűjtök is néhányat, és ha nem titok, akkor kérlek, áruld el, hogy a szép rózsabimbós tetejű fehér kanna és a bordázott szószos tál melyik porcelángyár terméke? (Az angol tányérokból nekem is van, bár a pirosat gyűjtöm, és a fehér, ha jól látom, Seltmann Weiden Bavaria, őket ismerem). És ha már összeszedtem a bátorságot, hogy írjak: a varrószobás bejegyzésben látható fa spulnis csipkéket itthon vásároltad esetleg? Nekem sok fa orsós régi cérnám van, de ilyennel még nem találkoztam. További sok sikert kívánok, nagyon-nagyon inspiráló a blogod!
    Annuc

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Annuc!
      Megnéztem neked a porcelánokat, a bordázott szószos tál Epiag Csehszlovák porcelán, a rózsás kanna AK Kaiser Germany. Remélem tudtam ez ügyben segíteni! A fa spulnis csipkét az OBI-ban vásároltam 2 évvel ezelőtt karácsonykor. Fának látszódik a spulni, de igazándiból valami habkönnyű anyag, a parafához tudnám hasonlítani, talán az is.
      Nagyon szépen köszönöm a kedves soraidat, elmondhatatlanul jól esik! Örülök, hogy itt vagy és hogy érdekes, hasznos bejegyzésekkel tudok szolgálni! :) Gyere máskor is! ♥

      Törlés