2014. december 26., péntek

Karácsonyi ajándékok


Idén is kézzel készített ajándékokkal szerettem volna meglepni a szívemnek kedves embereket, így rengeteget nyüstöltem a varrógépet  és húúúúztam a cérnát. :) Remélem, hogy minden ajándékozottaknak  sikerült végül örömet szerezni! 

Készültek apróságok a kedves blogtársaknak. Kedvenc megmaradt anyagaimból varrtam szívecskéket. Az ezekhez felhasznált anyagok részben az otthonunkban különböző formában lelhetőek fel, így mondhatni egy kis szelet "Zóraságot" is kaptak a lányok. Süthető gyurmából is készítettem hóember figurákat. Van akihez fülbevalóként, vagy fityegőként és van akinek karácsonyfadísz formájában egy kis filckeretbe varrva jutott el ez a kedves téli alak. Egyébként filces hóemberkéket készítettem a Tubarozadesign által szervezett karácsonyi csereberés csoporttársaknak is.





A családban a fiúk őzikéket kaptak. Persze van köztük egy-két kakukktojás is.
Rengeteget munka volt velük és Bálint elmondhatatlanul sokat segített, főleg a testrészek kitömésében.  ♥ Egyedül nem készültem volna el velük időre.



Rénszarvas



Tehénke a szarvasmarhatelepen dolgozónak :)




A család nőtagjainak pedig igazán csajos ajándékkal készültem, amit még a pasik is irigykedve néztek. A Barbi varr tárcavarró workshopon tanultakat igyekeztem hasznosítani, így a lányok saját készítésű tárcát kaptak ajándékba. Odáig meg vissza voltak érte, így sokadszorra beigazolódott, hogy jól tettem, amikor jelentkeztem és elmentem a novemberi workshopra. :)





Ezek lettek volna a 2014-es karácsony saját kezűleg készült ajándékai. Komolyan mondom, hogy minden fáradtságot megért! :)
Jövőre igyekszem időben nekifogni a feladatnak, hogy mindenre elég idő maradjon.


12 megjegyzés:

  1. Egyik szebb, mint a másik, csak ámulok és bámulok. A hóemberes karácsonyfadíszek a filc háttérrel és a pénztárcák tetszettek a legjobban. Persze a lányaim az állatkákra csaptak volna le, merthogy nálunk nem baba, hanem állatimádat van. Nagyon ügyes vagy. Kellemes ünnepeket kívánok neked :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Boldog Karácsonyt így utólag neked is! :)

      Törlés
  2. Nagyok klassz mindegyik, bármelyiket elfogadnám, és örülnék neki.
    Még ennyi idősen sem tanultam meg igazán és nem veszem komolyan, csak mondogatom, hogy időben el kell kezdeni az ajándékkészítést. :)
    De ha a Jó Isten is úgy gondolja a következő évben tényleg elkezdem a varrásokat, hímzéseket, időben :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Éva! Nekem volt, hogy novemberre már kész volt és meg volt minden ajándék... de ez idén sajnos nagyon megcsúszott. No de majd jövőre! ;)

      Törlés
  3. Igazi karácsonyi CSODA minden, amit készítettél. Nekünk nagyon nagy öröm, hogy Zóraságok díszítik az otthonunk. ❤Azon gondolkodom, vajon kecskét is tudsz-e ilyen kedveset varrni, mint a tehénke... 😉

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hmm... kéne hozzá egy jó kis kecske szabásminta! ;) Köszönöm szépen a dicséretet! :)

      Törlés
  4. Ez hihetetlenül sok munka, rengeteg idő és szeretet van benne! Olyan finom, igényes és szép mind, nem csodálom, hogy mindenkinek nagyon jólesett! Én is imádom a hóemberkéidet! SzuperZita! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg rengeteg munka volt vele... de én rontottam el, hogy az utolsó pillanatra hagytam. No de jövőre időben neki látok! Örülök, hogy tetszik a hómanus! ;)

      Törlés
  5. mennyi szépség, bármelyiket elfogadnám azonnal, szerencsések a megajándékozottaid :) (mint pl. én is :D ) Boldog Karácsonyt Zita!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Köszönöm szépen Betti, remélem az ajándékozottak is örülnek! :)

      Törlés
  6. A kedvenceim a hóemberek függők, de mindegyik hihetetlenül aranyos és jó ötlet! Nincs is szebb a kézzel készített ajándékoknál :-) Én is igyekeztem idén kiegészíteni ilyesmikkel az ajándékokat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A hóemberes függőket én is nagyon szerettem elkészíteni. Régen nagyon sokat gyurmáztam, most legalább újra felelevenítettem az emlékét :)

      Törlés