2014. november 9., vasárnap

Karácsonyi lomiságok

Karácsonyra hangolódunk. Hoztam is mutatóba néhány apróságot. Ezeket a holmikat a karácsony jegyében lomiztam az elmúlt időszakban és most már azt hiszem előtérbe lehet őket helyezni, hisz nagyon gyorsan közeleg az ünnep.

Karácsonyi tányérok







 Ezt a különleges Betlehemet nem tudtam otthagyni az egyik tiszalöki lomizásunk alkalmával. Kedves olvasóm Bettus a facebookon felvilágosított, hogy ez a csudaság igazából egy német különlegesség, Weihnachtspyramide. Az enyémről hiányoznak a gyertyatartók és a propellerek is letörtek, de nekem így is tökéletes! 


A kis kedvenceim, a téli házikók. 
A kandalló párkányán kapnak helyet.



2 megjegyzés:

  1. De szépek! Én ma megint leginkább csalódottan jöttem haza a pécsi vásárból. A lomis dolgok között is csak a rengeteg giccs, úgyhogy hatalmas volt a boldogságom, mikor egy srácnál a rengeteg németországi mindenféle között (lepedők, törölközők, bögrék, stb. hagyatékból valószínűleg) ráakadtam egy csokorka apró pici gombára. Pöttyösek, éppen adventi koszorúra valók...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nekem se friss szerzemények ezek. Tegnap is voltam bolházni, vásárba... de Áh... volt vagy 8 árús... ebből 3 lekvárt/szörpöt árult... csalódott voltam, nem is vettem semmit. Deeee.. vannak ilyen időszakok.

      Törlés