2014. november 24., hétfő

Barbi varr - tárcavarró workshopon jártam

Barbi kezei között gyönyörű, finom, elegáns holmik születnek és nem mellesleg a tárcavarrás minden csínját-bínját megtanítja a tanulni vágyóknak. Modesztával már jó előre kiszemeltük ezt az izgalmas programot és most a hétvégén Solymárra látogattunk, ahol egy hangulatos kis helyen (Mosolygó) egy workshop keretén belül megtanultunk tárcát készíteni. 

Miután összegyűlt a szuper kis társaság, egy kis teázással vette kezdetét a nap, majd az elmélettel folytattuk, utána pedig mindenki kíváncsian vetette bele magát a munkába.

Csodálatos alapanyagokból válogathattunk, szebbnél szebb holmik vártak bennünket. 











Barbi és segítője Szilvi nagy-nagy türelemmel álltak hozzánk, segítettek amiben csak tudtak. 
Szuper tippekkel és tanácsokkal lettünk ellátva, minden lépést gondosan, odafigyelve megmutattak. 


Amikor a varrógéphasználat kissé nehezünkre esett odaültek a gép mellé, és gördülékenyen oldották meg a felmerülő problémákat. 


Minden kérdésre készségesen válaszoltak és ha netán valakinek kicsit alábbhagyott a lelkesedése (mert be kell valljam, azért nem olyan egyszerű ez a tárcavarrás mint amilyennek elsőre tűnik) akkor Barbi mérhetetlen türelmével és kedvességével átlendített bennünket a holtponton. 



Végül mindenki boldogan és zsibbadó ujjbeggyel tért haza a saját kezűleg varrt tárcájával, ami mellé még egy stencilezett, levendulától illatozó szívecskét kaptunk ajándékba! :)



Szuper volt a hangulat, jó volt Barbit személyesen is megismerni, kreatív, kedves hölgyekkel együtt csacsogni, alkotni, inspirálódni és feltöltődni! :)

Az ilyen klassz programokat, receptre felírhatóvá kéne tenni!!! :)
Köszönöm az élményt! ♥


2 megjegyzés:

  1. Én pedig a beszámolót köszönöm! Csodás élmény lehetett közösen alkotni ilyen gyönyörűségeket!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg nagyon üdítő volt a közös alkotás! :)

      Törlés