2014. szeptember 30., kedd

Pasi szív

Az újrahasznosítás jegyében varrtam titokban az én drága emberemnek az ajándékát. Péntekre készültem el vele, de még csak ma kapta meg az ajándékozott ezért mutatom csak most! :) Évfordulós "girland"... amolyan "szerelmi kötelék". Pontosan 8 darab szívecskével. Próbáltam pasisra venni a figurát ezért a kék-kockás anyag... (no meg így megy a hálószoba textilekhez is) de hogy mennyire lehet egy szívecskés girland pasis... No arról mondjanak véleményt a férfiak! :)




6 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett, szerintem nem túl nőies, jó hogy ilyen természetes szállal vannak összekapcsolva, és nem valami szatén vagy selyem szalaggal, ettől szerintem pont kellően férfias. Mindenesetre nagyon jól mutat ennyi szívecske együtt, ha lenne egy szép semleges színű terem az egész lakásban akkor biztosan készítenék hasonlót dekorációnak, de sajnos minden színből, formából, és anyagból van otthon... így szerintem elveszne ez a kis kellemes szívecske :( A varrógéped pedig nagyon csinos ebben a piros színben, ritkán látok színes gépet, leginkább a fehér - kék dominál... ami szerintem kicsit uncsi is :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Többféle szalagot hozzápróbáltam, aztán maradtam az ilyen natúr kötözőzsinegnél, az pasisabb mint bármelyik szalag... bónuszba rákerült a kék fa-gyöngy is :)

      Amikor tavaly varrógépet vettem, nem a szín volt a fontos, hanem a tudás, meg az ára... de amikor ezt a Bernina darabot szürke-fehérben láttam meg legelőször és kiderült van belőle színes is, tudtam, hogy nekem piros kell! :D Akkoriban amúgy is a piros korszakomat éltem :)

      Törlés
  2. Nagyon kedves kis girland, kellemes színnel. Klassz az ötlet, lehet én is készítek majd, de csak pár darabot. :)
    Valóban nagyon remekül néz ki a géped, nekem is megakadt rajta a szemem! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Éva! :) Jó munkát ha nekilátsz!

      Törlés
  3. Most le vagyok nyűgözve teljesen. <3 És ha nem bánod, januárban én is elkészítem szülinapi pasi-ajándéknak. ;-)

    VálaszTörlés