2014. szeptember 7., vasárnap

Bluer Design workshopon jártam

Szombaton egy szuper, családias hangulatú workshopon vettem részt Bluer Design Biancánál.
Nagyon izgatott voltam, hogy végre elleshetem hogyan is kell igazán szépen antikolni. 


Természetesen itthon már én is próbálkoztam festéssel, de azért még is csak jobb ezt látni élőben, főleg valaki olyantól, aki már számtalan lakberendezési tárgyat, bútort festett le saját kezűleg. Egy kezdőben (mint én is) számtalan olyan kérdés merül fel, amire az internet dzsungelében nem biztos, hogy a megfelelő választ találja. Egy ilyen workshop keretein belül nem csak a kérdéseinkre kaptunk választ, hanem számos tippel, jó tanáccsal lettünk ellátva a festékeken át az ecseteken keresztül a waxokig. A hab a tortán pedig az volt, hogy saját kezűleg antikolhattunk le egy általunk választott Bluer Design terméket.

 

Két réteg festék között finomakat ettünk és jókat beszélgettünk és kattogtattuk a fényképezőgépet, hogy dokumentáljuk a többiek gyönyörű munkáját is. 

Itt például Modeszta a Modest Home & Garden háziasszonya dokumentálja az eseményeket


A munka elkezdődött... 


Szorgos kezek :)







Bia mindenkihez odament, és  segített, megmutatta a helyes ecsetthasználatot, az apró trükköket, fortélyokat, és készségesen válszolt a menet közben felmerülő kérdésekre.




Egyébként meg kell, hogy mutassam, Bia mennyire szépen megtanitott festeni... Szinte sima az egész felület, és nem látszódnak az ecsetvonások! 


 Bezzeg a workshop előtt festett só-bors szórómról,  (közelebbről nézve) ez már nem mondható el. A foglalkozás előtt talán még mondhattam volna, hogy valamennyire elégedett vagyok a só-bors őrlőmmel, viszont a workshop után alaposan elszégyelltem magam, hogy micsoda ronda módon festettem le őket, és bizony kontár munkát végeztem....


Látjátok, ilyen sokat jelent, ha hozzáértő embertől tanuljuk meg a apró trükköket, finom fogásokat! Nagyon jól éreztem magam és elhatároztam, hogy a só és bors szóró megérett az újrafestésre, mert ilyen csúnyán nem maradhat, és szeretném kamatoztatni a hétvégén tanultakat.

Ha szeretnétek ti is elsajátítani az antikolás minden csínját-bínját, akkor szeretettel ajánlom nektek a Bluer Design workshopot, mert nem fogjátok megbánni!

Bia az alábbi helyeken  érhető el:
Bluer Design blog,


2 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Köszönöm szépen! De tripla ennyit kattintottam... tök gáz, lehet kéne egy fotós ws is, hogy ne keljen annyit kattintgatni és elsőre jól sikerüljön minden! :D

      Törlés