2014. július 27., vasárnap

Hálás vasárnap

Amiért hálás vagyok:

♥ sokat haladtunk előre a teendőkkel ♥ az összes parketta lerakva ♥ fagyi ♥ eső ♥ minden nap kidőlve aludni ♥ végre kipróbálni a transzfertechnikát, mert már napok óta itt figyelt a szer az asztalomon ♥ új virágok a kertben ♥ fűnyírás után sok-sok víz ♥ a nyár első lecsója ♥ autós reggeli ♥ Bálint nagyon-nagyon gyorsan és ügyesen rakta le a lamináltat mindkét helységben ♥ a tálaló végre bent a nappaliban ♥ e-mail tippek ;) ♥  viharban végre végignézni egy filmet ♥ majdnem rend a nappaliban ♥ faanyag az új projekthez ♥ akrilfesték ♥ barack és szilva ♥ végre a bútorok majdnem a "helyükön" ♥ segítség a cipekedéshez, hogy a "kis sérvesem" ne szakadjon meg ♥ varrósarok ♥ napraforgó ♥ fényképezőgép ♥ levélváltások ♥ szederlekváros palacsinta ♥ esti telefon Jolánkámmal ami hatalmas röhögésbe fulladt ♥ gyümölcsleves ♥ felhők ♥ textil ♥ szorgoskodás közben zenét hallgatni ♥ 

Ti miért vagytok hálásak?

7 megjegyzés:

 1. Úúú tényleg a szilva :) nálam kimaradt :D
  Füvet nyírni nagyon szerettem, amikor még otthon laktam :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D Nembaj, majd jövőhéten! ;) Szeretek füvet nyírni, de most hiába este 7 körül estem neki, annyira meleg volt...

   Törlés
 2. Mi az a transzfer technika?
  ♥ gyalog munkaba menni ♥ pot-csomagmaz iHerbtol (az eredetit elvitte valaki ��) ♥ quinoa ♥ citromos viz

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A lézernyomtatóval kinyomtatott mintát, szöveget, képet át lehet vinni textilre, fémre, fára... és gyönyörű dolgokat lehet készíteni!
   Nézd meg ezt a videót, hogy hogyan működik :)
   https://www.youtube.com/watch?v=xhF7bSTqDl0

   quinoa finom? Még eddig nem próbáltam, mert aranyárban van, de egyszer szeretném megkóstolni :)

   Törlés
  2. Quinoa nekem(unk) izlik. Itt egy doboz atszamitva 700 Ft korul van, ebbol negy adag koret lesz. Ha tobb salatat keszitek melle, akkor akar hat is.

   Törlés
  3. remélem valamikor lesz alkalmam kipróbálni! Mihez tudnád hasonlítani az ízét, állagát? Olyan mint a köles?

   Törlés
  4. Kolest meg nem kostoltam, csak amikor az orszag tortaja abbol keszult - de lehet, az egy masik osi gabona volt, amit nem ettem meg :) Nem tudnam mihez hasonlitani az izet, allagra olyan fott-rizs szeru, de nem a pergo, hanem a kicsit osszeallt verzio.

   Törlés