2014. július 31., csütörtök

Amit eddig nem tudhattál rólam...



Még régebben kaptam egy díjat Modesztától, amit itt is köszönök szépen! Modeszta kicsit módosított a szabályokon, így azt a feladatot kaptam, hogy osszak meg az olvasókkal 3 olyan dolgot, amit szívesen olvasnának rólam. Nos nem tudom mennyire fog tetszeni, de így egy kicsit jobban megismerhettek engem :)


1. Magammal szemben vagyok a lehető legkritikusabb. Sokkal többet várok el magamtól, mint másoktól, és nagyon a lelkemre veszem ha valami nem a terv szerint megy, vagy nem úgy sül el ahogy terveztem. Például, ha valamit készítek, legyen az bármi... étel, kreatív dolog, kerti munka, vagy egy tárgy, akkor sosem vagyok megelégedve a végeredménnyel. Nem a legjobb tulajdonságom...

2. Nem vagyok divat, és trendkövető. Az otthonunkban is sok különböző stílus keveredik. Egy lakberendező tuti a fejét fogná és beleköthetne sok mindenbe. Valami vagy tetszik, vagy nem. Hogy összepasszol-e? Igyekszem úgy lavírozni, hogy nagyjából (tényleg csak nagyjából) összemenjen, de ha mégsem passzol valami, és mégis tetszik akkor nem tök mindegy? Nekem az a legfontosabb, hogy MI jól érezzük magunkat benne.

3. Nem titkoltam soha, de ha jól emlékszem itt a blogon még sosem említettem, úgyhogy ez most pont olyan dolog amit megoszthatok veletek és tényleg nagyon személyes. Szóval Bálinttal az interneten keresztül ismerkedtünk meg. Akkor még nem volt facebook, iwiw-sem, sőt még társkereső oldalon sem jártunk, csak összebarátkoztunk egy chat-szobában. Hónapokkal később randevúztunk Budapesten, (merthogy mindketten az ország másik felén éltünk/tanultunk) A Keletitől kézen fogva végigbarangoltuk az egész várost. Egész nap csak sétáltunk, emlékszem annyit még soha életemben nem sétáltam. Rengeteget beszélgettünk majd beültünk egy étterembe (fogalmam sincs már, hogy hol). Amikor a pincér kihozta az étlapot, és megláttam az árakat (brutál drága volt) elkerekedett a szemem, és halkan megjegyeztem, hogy "inkább sétáljunk még tovább". Az emberem azóta is emlegeti, hogy akkor ott minden eldőlt. :D Sétáltunk tovább és azóta egy pár vagyunk.

Nos ennyi lett volna, remélem a feladatot teljesítettem! :) 
Megmondom őszintén, mindig gondban vagyok az ilyen továbbadós díjakkal, mert olyan sok bloggernek tudnám adni, de mi van ha már az illető megkapta mástól? És vajon nem fog "lecsapni", vagy a háta közepére kívánni ha ilyen dolgokkal bombázom, hogy "töltsd ki, küld tovább stb..."  Szóóóóóval engedjétek meg, hogy kicsit leegyszerűsítsem a dolgot és a díjat had adjam tovább azoknak akik még nem kapták meg! ;)


2 megjegyzés:

  1. Interneten keresztül?? Nahát! :) Benneteket aztán a Jóisten is egymásnak teremtett! Még egy egy ilyen összeillő párost ritkán találni! Örülök, hogy megoldódott a dolog! :)))))
    Jó volt olvasni rólad a többit is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olyan furcsa olvasni, hallani, hogy más, hogy vélekedik rólunk! *irul-pirul*
      Köszönjük szépen a dicsérő szavakat! :)

      Törlés