2014. július 14., hétfő

Használt bútor szerzemények

Hétvégén lomiztunk egy kicsit. Bálinttal rákaptunk a használt portékákra és van Egerben egy jó kis használt üzlet, eldugottan a városban. Sok-sok bútor és apróság van. Főleg Svéd, használt fenyő holmik találhatóak és viszonylag sűrűn cserélődik az árú. Gyakran csak bámészkodni mentünk be, de most hazatértünk két székkel és két éjjeli szekrénnyel is. Mutatom az éjjeliket! :)


Persze nem fognak ebben az állapotban maradni, de azért már megtisztogattam őket és az éjjeli szekrények bent is maradtak a házban. Nem voltak vészesen koszosak, de azért rájuk fért egy kis nedves törölgetés. A két kis éjjeliszekrénynek nagyon örülök, mert már egy ideje tervben volt, hogy beszerzek valami hasonló bútordarabot.


No persze nem az ágy mellé fognak kerülni, hanem a kanapé mellé szántam. Az egyik már ideiglenesen el is foglalta helyét. Még így natúran is tetszik... de valószínűleg nem marad ebben az állapotában. 


A nappali fekete-fehér, úgyhogy idővel szeretném őket ezekhez igazítani, lefesteni. Talán egy másik bútorfogantyú is jól jönne. Ha festeném, akkor mondjuk fehérre. Legalábbis az egyik biztosan fehér lesz, a másik pedig meglátjuk hova fog kerülni és aszerint lesz lefestve. Vagy ki tudja..?!? Akár így natúran is maradhat, de ez még a jövő zenéje. Hagyom, hogy a sok-sok elképzelés kicsit leülepedjen a fejemben, aztán meglátjuk később mi lesz a sorsa. Természetesen beszámolok róla! :)


A székekről még nem csináltam képet, de ami késik, nem múlik...
A hortenziákat Papókámtól kaptam, gyönyörűek! :)



5 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!

    Nagyon szép bútorok, gratulálok, szépen mutat a fehér kanapé mellett.

    Üdv!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :) Köszönjük szépen, azért nagyon sokat dob a látványon a hortenzia :)

      Törlés
  3. Ha nem titok elárulod hogy hol van ez az eldugott kis üzlet Egerben? Szívesen körülnéznék én is hátha kincsre akadnék :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, de jó, végre egy hozzám is közel élő olvasó! :) Természetesen elárulom! :) A Pacsirta utcában van az orvosi rendelővel szemben :)

      Törlés