2013. november 7., csütörtök

Karácsonyi hangolódó - gyertyák, mécsesek

Az óraátállítás következtében is már egyre hamarabb sötétedik, az idő pedig egyre hidegebb és több időt töltünk a lakásban mint máskor. Ebben az időszakban engem már elkap a "gyertya-láz", jól esik meggyújtani a saját kezűleg készített mécseseket, lekucorodni a kanapéra és beszélgetni. Ti gyertyáztok otthon?

Ma néhány - szívemnek is kedves- inspiráló fotót hoztam nektek a pinterestről. Hangoldójuk gyertyafénnyel az ünnepekre! A gyertya nem csak lakásunk dísze, hanem pislákoló fénye melegséggel tölti el a lelkünket.








7 megjegyzés:

  1. A kötöttek nagyon tetszenek. :D Nem volt véletlenül hozzájuk minta vagy leírás? Szívesen megpróbálnám. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nemigazán volt hozzájuk leírás, csak a fehérekhez. Azt pedig ha jól értelmezem akkor az kész "pulcsiból/ kötött anyagból készült. Mindenesetre neked mivel kötsz, szerintem egy egyszerű "minisál" megkötésével, amit körbetekersz a mécsesen szuper megoldás lehet :)

      http://ideasmag.co.za/craft-decor/0613-jerseys-for-your-candles/#!prettyPhoto

      Törlés
  2. Aha igen, tényleg egy nem használt pulcsit kellene szétvágni. :) Amúgy nekem ezek annyira tetszenek. Tudod van az a bögrepulcsi is, az is olyan jó. :D Remélem lesz időm kipróbálni ezeket. Viszont valami jó rövidáru boltot kéne találni M. cityben, mert amelyik a Tulipán tömb oldalában van, elég vacak, csak egyféle márkájú fonalat lehet kapni és az meg teljesen mű. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A metropol és a gála között (ahol a villamosmegálló van meg k&h...) nos abban a közben van egy rövidárus, ott is van azt hiszem fonal... meg a centrum oldalában ahogy megyünk a Kisgergely felé, ott is van. De a legjobb rövidárús az Diósgyőrben van a diósgyőri Kisgergely fagyizó utcájában a hazai pékség felé.

      Törlés
  3. Az első szerintem az, amit én mondtam, bár nem biztos. :) A centrum oldalában az van még? Nem vagyok biztos benne, nem figyeltem eddig. :) Azt nem is tudtam, hogy van Diósgyőrben, de felderítem mindet. :) Köszönöm! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én a tulipán tömböt mindig keverem a pátriával :D Fene ezekben a régi város elnevezésekbe, elég nehéz megjegyezni, hogy évek óta nem ez a hivatalos nevük, mégis mindenki így emlegeti :D de a villanyrendőrt legalább biztosra tudom :D Tavasszal még volt a centrum oldalában... mármint tudod nem a centrum épület oldalában, hanem azon az oldalon ahol a centrum van... én ott voltam tavasszal (akkor még volt az üzlet) mert hímzőrámát kerestem, de csak fonalakat találtam... Remélem találsz valahol megfelelőt, majd megkérdem anyut is, ő hátha jártasabb az ilyenekben :)

      Törlés
    2. Oké köszönöm, most egyelőre nem volt időm szétnézni, mert tudod, lakás. :) Várom a további infókat és köszönöm az eddigieket. :)

      Törlés