2013. október 18., péntek

Táska mustra

Régi vágyam egy olyan fotóstáska, amiben kényelmesen elfér a fényképezőgépem, egy plusz objektív és pár szükséges kellék is. Fotós hátizsákunk már van, ami nagyon szuperül jön, ha kirándulni megyünk, és mindketten fotózunk. Akár 3 fényképezőgép és a kiegészítőjük is belefér a táskába, de elég otromba, nagyméretű, amit nem szívesen visz magával az ember csak úgy akárhova. Nem mellesleg elég hülyén néz ki ha az ember lánya szépen kicsípi magát és egy hatalmas hátizsák díszeleg a vállán.

Összegyűjtöttem pár inspiráló fotót a pinteresten mert igen is létezik szuper kialakítású és a gépnek is megfelelő védelmet nyújtó, csinos kivitelezésű kamera/fotós táska. Nem mellesleg ezekről szerintem senki sem mondja meg, hogy mást is rejthet a tipikus női holmik mellett. Szívesen elfogadnék egyet közülük, kár, hogy idehaza eddig még egy hasonlóval sem találkoztam, de nyitott szemmel járok!

















7 megjegyzés:

  1. Hűha! Nagyon szépek, simán elfogadnám bármelyiket és tényleg eszembe se jutna, hogy fotóstáska. :D Mik nem vannak?! :) :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem olyan van, mint az első, csak az vele a bajom, hogy üresen is nagyon nehéz....:S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ugyan ilyened van? Wáóóó

      Törlés
    2. Picit világosabb, de igen. Ha nagy munkám van, például esküvő, akkor nem ezt viszem, mert nagyon nehéz:(.

      Törlés