2017. július 28., péntek

Útinapló : Ausztria-Németország

Néhány nappal ezelőtt történt, hogy autóval nekivágtunk a nagyvilágnak és egészen az osztrák-német határig merészkedtünk. Nem egymagunk keltünk útra, talán nem is gondolnátok milyen szuper, 10 fős  társaság verődött össze erre a nyaralásra! Együtt fedeztük fel a szebbnél-szebb tájakat a (blog)barátainkkal! Modest Home & Garden, Redcountry by KingaBodnar /

Szavakba önteni szinte lehetetlen, hogy milyen ámulatba ejtő érzés fogott el, amikor az autópályán haladva először megpillantottam a hegyeket. Aztán ahogy egyre inkább közeledtünk a német határ felé az izgatottságom csak fokozódott.

Naponta legalább tízszer, ha nem többször jegyeztem meg, hogy "úristen odanézz! Jajj... de gyönyörű!" Bálint persze az utat figyelve nyomta a gázt, tekerte a kormányt néha-néha oldalra pillázva kuncogott a bajsza alatt a felkiáltásaimon. :)) De tényleg, annyira gyönyörű és tetszetős nekem ez a vidék! 

Szebbnél szebb hegyek között, mesés tájakon haladva, kanyargós utak mentén rendezett kis gazdaságokat és lakóházakat láttunk. Modeszta barátném az utazás előtt többször is megjegyezte, hogy olvadozni fogunk ettől a látványtól és teljes mértékben igaza lett! :)

Első körben jöjjön sok-sok hangulatfotó, ami remélem számotokra is élvezetes lesz! :) 
A képek kattra nőnek.

Pihenő St. Lorenz közelében 
Térképböngészés
Ezek a fa "cserepek" egyszerűen elképesztőek!


Lofer hangulatos kis városkaJószágok, virágok, csinos kis kertek mindenfelé:

 
Hamarosan folytatjuk! 
Tartsatok velem!:) 


2 megjegyzés:

  1. Aranyos vagy, hogy gondolsz ránk is a szépséges fotókkal. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tudtam valami szépet mutatni! :)

      Törlés