2016. május 1., vasárnap

Anyák napja

Úgy hozta az élet, hogy ma személyesen nem tudtam megölelgetni anyukámat és a nagyikámat, de már jó előre megtaláltam az anyák napi ajándékukat és összeállítottam nekik egy-egy csomagot. A dobozokat megtöltöttem mindenféle hasznos aprósággal, virág helyett édességgel,  valamint saját készítésű levendula szappannal és egy-egy Willow Tree szobrocskával.

Igaz a tervezettnél sokkal hamarabb megérkezett a posta, de a szándék a fontos, hiszen ne csak a mai napon, hanem az év minden napján Isten éltesse az édesanyákat, nagymamákat! 
♥♥♥










8 megjegyzés:

  1. ♥ Én hatalmas csokor orgonát kaptam Boritól ma reggel. És pénteken az ovis ünnepségen olyan gyönyörű verset mondott, Ő egyedül, csak nekem, hogy én bizony zokogtam. ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor emiatt volt az elmúlt napokban a nagy izgalom? Biztos vagyok benne, hogy anyai jó szíved túlcsordult szeretettel, azért kezdtél zokogni! ♥

      Törlés
  2. Mesésen bájosak azok a szobrocskák, biztos nagyon örültek az érintettek. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó nagyon, a nagymami egyből fel is hívott telefonon. Már eleve az is nagy élmény volt neki, hogy csomagot kapott.

      Törlés
  3. De szépségesek! Olyan rég szemezgetek ezekkel a szobrokkal, én is kinéztem egyet anyukámnak, de majd karácsonyra. Olyan szép mozdulatokat tudnak megörökíteni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha elfogadsz egy tippet, akkor érdemes hébe-hóba a vivre.hu-n nézelődni. Ott szereztem be őket (igaz még január végén) viszont a többi webáruházban kapható ár töredékéért. Korábban is voltak már WT szobrocskák az oldalon, és azóta is, hogy én megrendeltem őket, de inkább előrelátó voltam :)

      Törlés