2016. február 13., szombat

Mostanában...

Többen érdeklődtetek, hogy az elmúlt időszakban miért vagyok olyan hallgatag a bogon. Köszönöm szépen az érdeklődést, elárulhatom, hogy a hallgatásomnak semmi rendkívüli oka nincs. Egyszerűen csak úgy jött ki a lépés, hogy sok-sok kedvemre való dologgal foglalatoskodtam, a blog pedig egy kicsikét háttérbe szorult. Néha jól esik csendben kivonni magam a forgalomból és picurkát a háttérbe vonulni. Szó sincs alkotói válságról, egyszerűen csak jól esik  kedvemre való dolgokkal elfoglalni magamat és egy kicsit feltöltődni.


Az utóbbi időben szívesen lazítottam a magam módján. Inkább varrtam, festegettem, vagy éppenséggel hímeztem és az egyik kedvenc elfoglaltságom az olvasás nagyon-nagyon háttérbe szorult. Még év elején megfogadtam, hogy ez az állapot hosszú távon nem maradhat így! Eddig sikeresen tartom magamat az elhatározásomhoz, mert amikor csak van egy parányi szabadidőm, olvasok. Az elmúlt héten ki is végeztem 3 különböző könyvet, amiknek a terjedelme nem volt csekély. Iszonyatosan jól esik, hogy visszataláltam erre az útra, mert már tényleg nagyon régen faltam így a könyveket mint most.


 A gyönyörűséges könyvjelzőt Secret Garden Home Szandrájától kaptam. Teljesen odavagyok érte! 
A könyvjelző egyik végén egy angyalka fityeg és csupán csak a véletlen műve, hogy a héten olvasott könyveim angyalokról (is) szólnak. ♥


Természetesen azért a varrógépet is nyüstölöm. 
Virágok, csipke, szitakötő, házikók és szívecskék.





Új dolgokkal is kísérletezgetem. Fogtam a nagyobbacska méretű fa-szeleteimet, fekete akrilfestékkel befestettem őket, majd vékonyka ecsettel (és világos színű akrilfestékkel) koszorúszerűségeket pingáltam rá, több kevesebb sikerrel. Szuper kis időtöltés volt! 


Boldogság is ért mostanában, ugyanis az egyik orchideám újra magához tért. 
Két év után újra virágait bontogatja.


Bálint pedig gyönyörű tulipánnal kedveskedik ♥
Már nagyon várjuk a tavaszt!!!



Szépen lassan a húsvétra is próbálok hangolódni. 
Ehhez hasonló tojásfűzért már tavaly is készítettem,
akkor > ITT < írtam róla bővebben.



Igyekszem nem eltűnni, de inkább nem ígérek semmit! 
♥♥♥


5 megjegyzés:

  1. Olyan jó volt olvasni Téged! Mikor olvaslak, mindig felbuzog bennem a tettvágy, most pl. elő is kerestem a faszeleteket, amik karácsonyról maradtak. :-)

    És olvasni is fogok. Tuti. Ha nem alszom el egy oldal után...

    VálaszTörlés
  2. Ooo, milyen boldogsag, hogy szereted es oromodet leled a konyvjelzoben! Eddig is sok rokon vonast veltem felfedezni kettonkben, meg ugy is, hogy szemelyesen nem ismerjuk egymast. A visszavonulas resz is abszolut jelen van az eletemben most. Persze ettol en is alkotok, csinalgatok ezt-azt, de az pont ki is tolti paranyi kis szabadidomet. Ami pedig az olvasast illeti, sosem szoktam ujevi fogadalmakat tenni, de ha hiszed, ha nem, pontosan ezt fogadtam meg en is magamnak, hogy ujra olvasni fogok minden este, mert nagyon hianyzott. Eddig tartom, es szeretnem is! Majd avass be, mi jokat olvastal! Erdekel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ♥ Tényleg imádom a könyvjelzőt, gyakran eszembe jutsz ám róla!
      Most kicsit könnyedebb olvasmányokon tengődöm...
      Marian Keyes regényeit még a fősuli alatt szerettem meg, szívesebben olvastam tőle, mint a tananyagot. Szerencsére elég termékeny szerző, így mindig van mit olvasni tőle. Legutóbb a "Legfényesebb csillag" c. könyvét végeztem ki, előtte pedig az 'Egy sármos férfit' olvastam"

      A múlthéten végeztem Federica Bosco 'Szerelmem egy angyal' majd a 'Vigyázz rám angyal' c. kötetekkel. Ez egy 3 részből álló könyv első kettő része volt. Könnyed kis könyvecske... egy 16 éves, vadóc Balettozó tinilányról szól,de szerintem nagyon nem tinédzsereknek... Vagy nem is tudom. Mindenesetre olvastatta magát és érdekes volt, mert kicsit újra tininek éreztem magam általa, de azért örültem, hogy már felnőttem és nem kellett olyan problémákkal szembenéznem mint a főhősnek. Valahonnan a 3. részt mg meg kell szereznem, mert az is érdekel.

      Most még egyenlőre fogalmam sincs, hogy mivel fogom folytatni... Van egy J.K.Rowling könyvem, meg Coelho Alefje is itt vár rám.

      Törlés
  3. Örülök, hogy írtál. meg bírlak érteni. vannak ilyen időszakok, mikor csak éljük a privát életünket, semmi blogolás. Aztán egyszer csak észrevesszük, hogy már 2-3 hete nem írtunk semmit. :)
    Érdekes, látom, másoknál is megvolt az újévi fogadalom az olvasással kapcsolatban. Nálam is. Én el is határoztam, hogy kicsit szigorítok és kedden nem kötök, varrok, hímezek, hanem olvasok, ha van szabad percem. Eddig tartom. És most olyan, de olyan izgi könyvet olvasok, hogy már megyek is, mert megesz a fene, ha nem tudom meg még ma, hogy is lesz tovább. :)

    VálaszTörlés