2015. október 18., vasárnap

Születésnapomra

Pénteken volt a születésnapom. Bevallom én nem igazán szeretem a születésnapokat. Nah jó, ez így nem teljesen igaz, mert a másokét nagyon is szeretem, a sajátomat viszont már kevésbé. Gyerekként sem rajongtam érte túlzottan, valahogy mindig zavarban éreztem magamat, hogy én vagyok a középpontban. Úgy látszik ez felnőtt koromra sem változott meg. Persze azért szépen telt, sokaknak eszébe jutottam és ez igazán jól esett. Aznap délután megterítettem egy kis sütizős teadélutánhoz és végre felavattuk a nemrégiben lefestett Bluer Design tortatálat.

 Este pedig filmezős-pizzázós estét csaptunk itthon.
Nekem ez pont elég! ♥ 



Ajándék is volt természetesen, méghozzá nem is akármilyen! 
Megleptem magamat egy SZÍNházikó - hardworkshop-os házi áldással. Nagy vágyam volt egy ilyen, mert nagyon szeretem Verka részletgazdag, különleges munkáit. Most már az otthonunkban is gyönyörködhetem egy ilyen csodában! ♥ 




Ugye, hogy gyönyörű? :)

8 megjegyzés:

  1. Nekem is álmom egy ilyen háziáldás Verkától! :) Csodásak! Isten éltessen még egyszer, nagyon sokáig!!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ♥ Köszönöm szépen! Szerintem a Ti otthonotokba is kell egy ilyen! ;)

      Törlés
  2. De mi pont ilyennek szeretünk Zitanéni, szerénynek, sok jó tulajdonsággal és szépérzékkel megáldva!
    Isten éltessen sokáig!

    VálaszTörlés
  3. Óó, hát ez tényleg valóban gyönyörű! Megérdemelted! :-) Isten éltessen sokáig, áldásokban gazdag további esztendőket kívánok!
    És megint csak irigykedek, hogy nálad minden olyan, mintha skatulyából húzták volna ki. Soha nem ér el az agyamig, hogy lehet ezt megvalósítani. :-D :-O Legalább a máséban gyönyörködhetem! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) No azért nálam sem olyan katonás ám minden. Vannak részei az otthonunknak ami igen. Szeretek vele szöszmötölni a kis polcocskáimmal a kredencen, rendezgetni a használtan turkált kincseimet, aztán néha megadom a módját és megterítek velük. De mi is élünk ám, sőt, ha betoppanna hozzánk egy-egy vendég igen csak meglepődne, hogy néha milyen szétszórt is tudok lenni :)

      Törlés
  4. Boldogok a pénteken születettek :) A kedvesemet, és a főnökömet is beleértve. :D Ilyen "véletlent", ,hmm!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy látszik októberben sokan szerettek volna megszületni! :D Isten éltesse a Kedvesedet (nah meg ha jó főnök a főnök akkor őt is!) :)

      Törlés