2015. július 31., péntek

Rumliszoba


Azaz a leendő hobbiszobám. 

Dobozok, zsákok, kupi. Eddig csak lazán rázártuk az ajtót, "majd elrendezkedünk itt is" alapon. Napok óta birizgálja valami az agyamat, hogy ideje hozzálátni és kezdeni benne valamit. Már kipakolhatnékom van, előszedném az anyagokat, szépen a helyükre simogatnám őket, és leülhetnék végre varrni, hímezni is. 

A mai napon hatalmas lendülettel vetettem bele magamat a munkába és kihajigáltam (ideiglenesen) a dobozok, zsákok egy részét a nappaliba. Majd jött a bútortologatás. Fogalmam sincs, hogy hányszor kell még ide-oda taszigálnom a bútorokat ebben a helységben, hogy elégedetten elkönyvelhessem "végre, megvan a megfelelő elrendezés!" 

Valami még mindig nem oké....

....

és most már a nappaliban sincs rend.


4 megjegyzés:

  1. Ó, kicsit irigy vagyok. 3 éve vettük a házunkat, annyira beleszerettünk, hogy figyelmen kívül hagytuk azt a vágyamat, hogy hobbyszobát mindenképpen szeretnék. Egy darabog Julcsi szobája volt a varrósom, aztán megszületett és kislány szoba lett. Most meg csak agyalok, hová költöztessem a sok vackomat, mert bizony sok helyre lenne szükségem. :(
    Kíváncsi vagyok a végeredményre Nálatok. Tudom, a költözés fárasztó és macerás, de mégis olyan jó! Újat teremteni magunk köré. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem most mázlim van ezzel a plusz egy hálószobával. De ki tudja mit hoz a jövő? Lehet egyszer nálunk is kiszorulnak a hobbicuccok a garázsba és valaki más veszi át a helyét! :)

      A végeredmény még várat magára... egyenlőre minden úgy van, ahogy a fotón. Ha hazaér a "nagyfőnök" biztos könnyebben eldöntöm majd, hogy forgassam-e tovább a bútorokat, vagy nyugodt szívvel kipakolhatok :D

      Törlés
  2. Nálunk egy hosszú folyosó van, aminek az egyik fele lesz a hobbiszobám. Még tart a berendezési fázis, de asztal már van, tudok varrni ott vagy netezni. Szerintem nagyon jó ötlet a hobbiszoba, főleg, ha zárható :-) Kíváncsi vagyok, milyen lesz a tiéd.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a baj, hogy én elég rumlis vagyok alkotás közben. Varrásnál főleg. Pl míg a régi helyen hónapokig a nappaliban volt az asztalom... azon varrógép, ott felállítva a vasalódeszka, mert azt is szoktam varráskor használni... mivel ott volt a kanapé, kis asztal azokra is rátelepedtem szabásnál a rongyaimmal. Akkor beláttam, hogy szükségem van egy olyan helyre ahol nyugodtan szétpakolhatok és nem kell minden este összepakolni... itt csak egyszerűen fogom és rázárom az ajtót. Míg a nappaliban varrtan néztek is a váratlanul betoppant vendégek :D Nálam ez ezzel jár :) Hamarosan végére érek a rendezgetésnek, amint tudom hozom is mutatóba a végeredményt.

      Törlés