2015. július 21., kedd

Csend után...

Amikor csend van itt az oldalon, annak mindig oka van.

Csak azután szerettem volna mesélni nektek, amikor már kicsit nyugi van körülöttünk, ugyanis eseménydús hetek, hónapok állnak mögöttünk. Rengeteg dolog történt velünk, jó és kevésbé jó dolgok egyaránt. Nem szeretnélek benneteket terhelni apró-cseprő problémáimmal ezért most csak a legfontosabbat osztom meg veletek.

Gondoltuk egy merészet és úgy döntöttünk otthagyjuk a mi imádott Csodafalvánkat. Fájó szívvel tettük meg ezt a lépést, de a lelkünk mélyén tudtuk, hogy egyszer majd eljön ez a nap is. Azt azonban nem gondoltuk mi sem, hogy csak ilyen rövid idő lesz az, amit ott tölthetünk. Úgy látszik most jött el az ideje annak, hogy felhúzzuk a horgonyt és tovább hajózzunk. 

Szerettünk ott élni!

Nagyon!

Megsirattuk, elbúcsúztattuk és remélhetőleg így már sokkal könnyebb lesz továbblépni! 
Örülünk, hogy a csodafalvi kis ház életének, (még ha ilyen rövid időre is) a részesei lehettünk!

Heteket töltöttünk új otthon vadászattal… izgatottak voltunk, vajon találunk-e megfelelőt, olyat ahol újra ki tudjuk alakítani a mi kis nyugalomszigetünket. Nem volt könnyű dolgunk, mert nagyon határozottan ragaszkodtunk az elképzeléseinkhez, még akkor is, ha mások erről próbáltak minket lebeszélni. Csendes, nyugodt helyre vágytunk, mert a budapesti városi forgatag egyszerűen nem a mi világunk, de végül csak ráleltünk.

Szép lassan helyére áll minden, kiürülnek a dobozok és zsákok... talán egyszer az internetszolgáltató embere is megérkezik és beköti az internetet! Utána lesznek képek, posztok, tisztességes levélmegválaszolások és mindenféle nyalánkságok! :) Csak győzzük kivárni! ♥

6 megjegyzés:

  1. Már várom nagyon! Hiányoztál! Hiányzott a sok kedves kis írás, a szép kis fotók, az otthon melegéről szóló olvasmányok! Minden jót kívánok Nektek! <3 Szép nyarat! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen! Amint lesz internet, jövök képekkel, irásokkal! :)

      Törlés
  2. Ez mindig nagy lépés....
    Jó otthonteremtést kívánok !!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban nagy lépés, de menni kell előre! :)
      Köszönjük szépen!

      Törlés
  3. Lakjátok be hamar és szeressétek meg az új helyet minél előbb!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen, úgy lesz, úgy lesz! :)

      Törlés