2015. március 26., csütörtök

Tavaszi tálalószekrény mustra

Szeretek a tálalószekrényen pakolászni. Szeretem az aktuális holmikat ide-oda rendezgetni rajta. Most épp tavaszi virágokkal, tárgyakkal és húsvéti (lomizott) kincsekkel töltöttem fel az üres kis zegzugokat. Előtérbe került végre a tavaly lomizott kis-virágos csészealj, a tyúkos tojástartó és az üvegbúra alatt pihenő madárfészek is a tálalón díszeleg. Felesleges szavak helyett beszéljenek a képek! :)



 Benő bari bevackolta magát a rózsás csészébe







6 megjegyzés:

  1. Ó, milyen szép Nálad minden! Az a tojás, amit kottapapírral vontál be, nagyon tetszik. Szépek a porcelánok, kedvesek a húsvéti díszeid :) jól mutatnak a kis virágok, gondolom jó illatosak is :) olyan kedvesen kandikálnak ki a kiöntőből és a szép zöld üvegből! Jól esett körülnézni Nálad! Én is azért szeretem a tálaló szekrényt, és komód tetejét, mert jól lehet díszíteni. Nekem is szükségem van az ilyen helyekre, hogy az elképzeléseimet megvalósíthassam, kipakolhassam a dolgaimat! Állandó kényszert érzek a rakodásra, szépítgetésre, átalakításra. látom, nem vagyok egyedül vele :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Ez a helyek olyanok mint egy mini kis kiállítóterem és ezek szerint nem vagyok egyedül ezzel. Tényleg jó érzés szépítgetni, rendezgetni! :)

      Törlés
  2. milyen aranyos az a pici fészek az üvegbúra alatt ♥
    na és persze megláttam az egyik kedvenc mesém szereplőit is: a nagy mezei nyuszit és a kis mezei nyuszit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, hogy másnak is tetszik! :) A mezei nyuszik nagy kedvenceink!

      Törlés
  3. Nálad mindig minden olyan mesés! Imádom nézni a képeidet, miközben leendő falusi kertes házunkon álmodozom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a bókot, szeretem magam mindenféle (sokszor különböző) szépséggel körülvenni... valahogy jót tesz a lelkemnek a saját kis "mesevilágomban" lenni :)

      Törlés