2015. március 31., kedd

Fészekrakás gyorsan, egyszerűenA fészekrakási ösztön egészen új formáját szeretném nektek megmutatni. Az otthonunkban számos átlagos, vagy unalmasnak vélt tárgyat dobhatunk fel gyorsan és egyszerűen a tavasz jegyében.

A fészkekhez szükségünk lesz 1 csomag natúr színű szizálra (többféle színben is beszerezhető a kreatív boltokban), ragasztópisztolyra és különböző méretű tojásokra.


A szizál csomagból vegyünk ki egy kisebb adagnyit, amit a kezeink között formázzunk meg és húzzuk hosszúkásra majd az egyik végétől elindulva csigaalakban fészekformára tekerjük fel.


Formázás után ragasztópisztollyal rögzíthetjük végleges helyére.
Ez lehet akár egy koszorú, 
kis kosár, csésze, szószos tál, borospohár, szedőkanál vagy akár egy fiók is. 
Ha elkészültünk és megtaláltuk a fészkek megfelelő helyét, nincs más dolgunk, mint tojásokkal megtölteni őket. Választhatunk különböző méretű, műanyag, hungarocell, textil vagy akár igazi tyúktojást is.Engedjük szabadon a fantáziánkat és helyezzük új megvilágításba a tárgyainkat! 

Kellemes, ötlettel teli fészekrakást kívánok!4 megjegyzés:

 1. Nagyon jó ötlet, szépek, kedvesek a dekorációk! Én is elkészítettem gyorsan! Egy üvegcserépben kaptak helyet, amiben korábban orchidea volt. Nagyon mutatós lett. Az asztalon kapott helyet. :)Köszönöm, hogy megosztottad velünk! Épp elkészíthető húsvétig. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igazán nincs mit, nagyon örülök neki, hogy elkészítetted! :)

   Törlés
 2. Nagyon jó ötlet! Idén már nincs rá időm, de majd jövőre! :)

  VálaszTörlés
 3. A kedvencem a merokanalas - mar ha merokanal az, amit annak latok!

  VálaszTörlés