2015. február 6., péntek

Zsákvászon és rózsa találkozása

A minap a hobbis fiókom mélyében pakolásztam és a kezem ügyébe akadt a kész süthető gyurmákkal teli dobozom. Régebben rengeteget gyurmáztam, de mostanában már egye ritkábban foglalkozom vele. A dobozból kiszedegettem belőle néhány darab pasztell színű gyurmarózsát. Arra gondoltam, hogy ezeket a rózsákat nem kéne veszni hagyni és a doboz mélyén rejtegetni.


A gyurmarózsa mellé felhasználtam egy kisebb darab zsákvásznat, amit kedves olvasómtól Évától kaptam. Üres képkeretem mindig van itthon, így a zsákvászon darabot beleszabtam és a képkeret hátuljához rögzítettem ragasztópisztollyal. Ezután a rózsákat szív alakba a zsákvászonra ragasztottam.

11 megjegyzés:

 1. Nagyon mutatós, és rendkívül tetszik! Épp arra gondoltam, hogy hasonlót kellene készítenem, csak a rózsákat textilből hajtogatnám. :) Na majd meglátom. :) Mi a férjemmel ugyanis Bálint napon ünnepeljük a házassági évfordulónkat. Egy ilyen kis rózsás dekoráció nagyon alkalomhoz illő lenne <3 Köszönöm az ötletet :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Éva! A textil rózsa nagyon szuper ötlet! Emlékeimben él egy kép, mintha a pinteresten láttam volna hasonlót, filcrózsákkal. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz ha elkészíted!
   Házassági évfordulótok alkalmából pedig sok-sok boldogságot, jó egészséget nektek! <3 :)

   Törlés
 2. Képkeret még csak-csak akad (mindig van), de süthető gyurmát vennem kell a jövő héten. :-) Merthogy ilyet nekünk is muszáj lesz készítenünk.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sok-sok türelem kell hozzá, de nincs lehetetlen! :) Ti csajok úgyis olyan ügyes kezűek vagytok, nektek tuti menne! :)

   Törlés
 3. csodaszép,
  (nagyon ügyes vagy)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen Katalin, örülök, hogy tetszik! :)

   Törlés
 4. Gyönyörű!! Igazi tavaszi dekoráció! :)

  VálaszTörlés
 5. EINE sehr schöne IDEE
  liebe GRÜßE aus TIROL
  bis bald die BIRGIT

  VálaszTörlés
 6. Vörösné Miklós Mariann2015. február 16. 14:01

  Meseszééép! :)

  VálaszTörlés