2015. január 31., szombat

Fotónapló - Tél 2015

Szeretem a telet, de ilyenkor január vége felé már igazán ráunok a szürkeségre. Hó nélkül a tél nem az igazi, pedig a télben a hóesés az egyik legszebb és legjobb dolog! Bizony én szeretem minden nyűgével együtt!

Gyerekként is rengeteg időt töltöttem kint a hóesésben. Rengeteget szánkóztam a ház mögötti domboldalon. Komoly "bobpályát" csúszkáltunk ki a kis műanyag bobunkkal. ( Nemhiába gyerekkorom egyik kedvenc filmje a Jégveled volt) és hóembert és hóiglukat építettünk, amibe a megfagyott jégcsapkincseket gyűjtöttük össze. Sőt, még a hólapátolásba is szívesen besegítettem! Naponta többször kellett átöltözni, és bemenni  a jó meleg házba megszárítani a nagy játékban csurom vizessé ázott ruhámat. De jó is visszagondolni! :)

A mai napig, még így felnőtt fejjel is vágyódom ki a szabadba amikor havazik. Az elmúlt napokban szerencsére kétszer is volt részem a hóesésben kint tölteni az időmet és kattintottam is pár képet. Csak azt sajnálom, hogy  a hó hipp-hopp elolvadt és nem volt időnk hóembert építeni!














6 megjegyzés:

  1. olyan szépek a megmaradt őszi levelek hóval betakarva Az én téli képeim, nem ilyen mesésen szépek, de annyira örültem a hóesésnek, akárcsak Te!<3
    Míg dolgoztam, " hivatalosan" is élvezhettem a tél minden játékát és szépségét ( óvónőként )
    Én is sokat fényképeztem ezekben a napokban. Képzeld el, akkora pelyhekben hullott a hóóó :) , amekkorákat még nem is láttam soha életemben :) Ha lesz kedved és időd, és kukkants be hozzám. A hó mesésen gyöngyözó hullása még sajátos írásra, látásmódra :)))) is késztetett :) Persze csak a magam örömére <3 Meg aki olvassa :))
    Kellemes hétvégét kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Éva! :) A te képeid is gyönyörűek! Olyan hatalmas hópelyheket, mint a fotóidon talán még nem is láttam! :)

      Törlés
  2. De jó volt nézegetni a képeidet! Nekünk egyetlen hópihe sem jutott...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Felétek nem esett? Sajnáltos :( Remélem lesz még részetek egy kis hóesésben és remélhetőleg nem márciusban :)

      Törlés
  3. A mai napig valami egészen különös érzés kerít hatalmába, mikor havazik. Imádom a havat, és mindent, ami vele jár.
    Úgy örülök, hogy Nektek is jutott ebből a csodából! :-) Nagyon jók a képek, különösen az almás tetszik. Meg a "tél" felirat. És az összes többi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Reggel mikor megláttam, hogy havazik, első dolgom volt felöltözni és kimenni... :D Nálam ez nagy szó, mert a reggeli kávéig semmire sem vagyok képes, de most! Szeressük a havat! :)

      Törlés