2012. január 28., szombat

ABC - TAG

A blogban még ilyen úgy sem volt, úgyhogy itt volt az ideje, nem mellesleg annyira szívesen olvasgattam ezt a többi blogban, hogy kedvet kaptam hozzá én is :)

A. Age (Kor): 24

B. Best Friend (Legjobb Barát): hűha, ez nehéz… vannak barátnők, némelyiket nagyon is imádom…de ha már választani kell, akkor azt kell, hogy mondjam (és ez most nagyon nyálas lesz :D ) de nekem a legeslegjobb barátom a párom.
 
C. Chore you hate (Házimunka, Amit Utálsz):  perverz vagyok és szeretek takarítani :D De ha már választani kell akkor amit kevésbé kedvelek az a portörlés.

D. Dreamhouse (Álomház):  egy kicsi, praktikusan berendezett kertes ház mosókonyhával, füvesített kerttel, egy nagy árnyékot adó fával, mediterrán térkövezéssel, virágos és fűszeres kiskerttel, kemencével és grillező hellyel a teraszon… hitel nélkül.. (és én már boldog leszek)

E. Essential start of your day (Nélkülözhetetlen Reggelente): ölelés a páromtól mielőtt munkába indul, KÁVÉ!!!! :)

F. Favorite Color (Kedvenc Szín): Lila, fekete

G. Gold or Silver (Arany Vagy Ezüst): ezüst, vagy fehérarany

H. Height (Magasság):  180cm

I. Instruments I play (Hangszer): 6évig zongoráztam, mindent nagyon szépen eltudtam játszani, ami le volt kottázva :D Emlékszem még versenyen is nyertem, de hallásom nem sok volt ahhoz, hogy komolyabban is foglalkozzam a zongorázással. Nem mellesleg nem is annyira kedveltem, inkább anyuék kedvéért csináltam. Aztán gimiben vettem a spórolt pénzemből egy akusztikus gitárt, amin autodidakta módon kezdtem tanulni… háááát a gitár köszöni jól van :D

J. Job title ( Munkahely ): épp átképzem magam, köze van a hobbimhoz és a szépségiparhoz :) 

K. Kids (Gyerekek):  még nincs

L. Life is incomplete with ( Az Élet Nem Teljes Nélküle):  nekem rengeteg ilyen van :D De szerelem, móka és kacagás, zene, finom ízek, kedves emberek, család, természet, ölelés, csend, csók nélkül nem teljes az élet :)

M. Music that you always listen to (Kedvenc Zene): mindig más, de általában mindenevő vagyok egyedül a mondanivalók nélküli gépzenétől kíméljenek

N. Nickname (Becenév): Anya Lídinek, apa Rozálnak hív :D nem tudom honnan jött ez nekik…köze sincs a rendes nevemhez :D

O. Overnight Hospital Stays (Voltál Már Kórházban): sajnos többször is

P. Phobias or fears (Fóbia Vagy Félelem):  Hmm… inkább irtózok bizonyos állatok megérintésétől… pl meztelen csiga, kígyó… Félelem? Hmm… félek attól, hogy a sajt elvárásaimnak nem tudok megfelelni.
 
Q. Quote from a movie (Idézet Egy Filmből):  „Tudok rugalmas lenni! Amíg minden úgy történik, ahogy akarom, addig rugalmas vagyok.” (Szívek szállodája)

R. Reason to smile (Ok A Mosolyra): Ó, hát ez bármi lehet!

S. Siblings (Testvérek): Egy fiútestvér 

T. Time you wake up (Mikor Kelsz): Ez változó, de 6 és 8 között...persze vannak kivételek.

U. Underwear (Alsónemű): az mindig az alkalomtól függ :D 

V. Very important date this year (Fontos Dátum Idén):
  erre utólag könnyebb lenne válaszolni :)
 
X. X-ray you’ve done ( Röntgen): fog, mellkas...ezek többször is

Y. Yummie food you made (Finom Étel, Amit Te Készítettél): szeretem a finom ízeket, ételeket. A párom és a családom szerint is jól főzök, úgyhogy külön ételt nem emelnék ki 

Z. Zoo animal (Állatkerti Állat): Vidra :) tengeri állatok… minden ami sós vízben él/úszik :)


2 megjegyzés:

  1. jaj ez a Szívek szállodájás idézet olyan jó :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon bírom én is.. meg úgy alapjáraton az egész sorozatot :)

      Törlés