2018. március 2., péntek

Babaköszöntő ajándék saját kezűleg

A januári-februári időszak eléggé döcögősen indult, valahogy beleszürkültem a hétköznapokba de próbáltam megtalálni a motivációt, hogy újra szívből, szeretettel vethessem bele magam az alkotásba. Persze az elmúlt hetek sem teltek el kézimunkázás nélkül, egy-két dolog azért azért született így is a kezeim között. Egy kis hímzés, egy kis varrás, néhány meglepetés... :)

Amikor a családba kisbaba érkezik az nekünk távolabbi családtagoknak is újdonság és egyben öröm. A sógoroméknál nemrég járt a gólya, babaköszöntő ajándékként készítettem nekik egy családi köteléket. Az alapötlet nem saját, előttem már sokan készítettek hasonlót viszont már régóta érlelődött bennem a gondolat hogy ezzel az aprósággal szeretném megajándékozni az újdonsült szülőket. Így esett a választásom végül ez a hímzett családi kötelékre, ami belekerült a babaköszöntő csomagba.

A feliratokat száröltéssel hímeztem fel az anyagában mintás textilre, majd megvarrtam szívecskéket, tömőanyaggal kitömtem, összeöltögettem és végül néhány gyönggyel összefűztem őket. Az aljára cérnabojtot készítettem. 

2 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyos! Én is tervezem a szomszéd fiataloknak, ahol most született kisbaba. Most jó, hogy megláttam Nálad, szuper kis ajándék lesz! :)Köszönöm az ötletet! :)

    VálaszTörlés