2017. március 8., szerda

Tavaszodó hobbiszoba

Eltelt egy teljes hónap és itt az oldalon nem is jelentkeztem. :( Persze a szemfülesek akik facebookon vagy instagramon követnek tudhatják, hogy nem tűntem ám el, csak valahogy mostanában kevesebbet ügyködtem. Év elején egy kicsit leeresztettem, belesüppedtem a mindennapok teendőibe és kicsit alábbhagyott az alkotói kedvem. Jó hír, hogy megérkezett a március és melengető sugarai megsimogatják az én lelkemet is. Sorba is szedtem az itthoni teendőket, mert bizony nem fogok unatkozni! Bőven lesz min ügyködni odakint és idebent is egyaránt!

Most a hobbiszobában tettem-vettem, rendszereztem a holmikat és az asztalom környékét is gatyába ráztam egy kicsikét. Nagy terveim vannak idén a hobbiszobával, mert az asztalom elég kicsike széltében-hosszában és sokszor inkább kiszivárgok a varrnivalóimmal a nappaliba. Nem mellékesen az asztal túl alacsony az én cirka 180 centimhez, így hátfájás nélkül szinte lehetetlen rajta hosszabb ideig varrni ezért döntöttem úgy, hogy idén szeretném egy kicsit átvariálni a helységet. Szeretnék egy kényelmi szempontokból is sokkal megfelelőbb, nagyobb méretű munkafelületet ahol Bálintnak is jutna egy falatnyi hely, ha home office-ban dolgozik. Nagyon remélem, hogy a lehetőségeinkhez mérten még az idén sikerül kivitelezni a terveinket. Addig is, úgy ahogy van szeretgetem, csinosítgatom tovább az én kis hobbikuckómat és ha már tavaszi rendrakás, jöjjön néhány friss fotó mutatóba! :) 










6 megjegyzés:

  1. Olyan jó hangulatú ez az alkotó szoba!!! Öröm lehet itt dolgozni! A kis házikóidtól pedig oda vagyok! Vmit kezdeni kell az én kis íróasztalommal is. Csak helyhiány van nálunk ezerrel:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a kedves szavakat! :) Nagyon szeretem a kuckómat, de azért elég zsúfolt egy helység. Az asztallal szemben lévő oldalon van egy nagy szekrény a szobában most ideiglenesen egy szobabicikli és az egész közepén állandóan felállítva a vasalóállvány, jah meg egy komód. Én már néha alig férek be, ezért kell majd kicsikét átvariálnom.

      Törlés
  2. Nagyon szép lett! Élmény lehet itt alkotni! Én egyelőre csak pakolgatom az ebédlőasztalról le-fel a varrógépemet, és álmodozom egy csendes kis sarokról, ami csak az enyém! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó az ebédlőasztalon is jó dolog ám varrni, csak sokat kell pakolni, ha ebédelni is akar valahol az ember! :)

      Törlés
  3. Kellemes hangulatot teremtesz magad körül, Zita. :)

    VálaszTörlés