2016. április 8., péntek

Tavasz a hobbiszobában

Az elmúlt napokban a hobbiszobában tettem-vettem, pakolásztam és közben rájöttem, hogy karácsony óta nem is mutattam meg nektek a kedvenc helyemet az otthonunkban. Egy kicsit mindig változtatok a dekorációs elemeken, most próbáltam üde tavaszi hangulatot teremteni. Szeretem szívmelengető, számomra kedves tárgyakkal körülvenni magamat, amikre ha rápillantok kedves barátok, családtagok jutnak az eszembe. Így igazán felhőtlen az alkotás!

Nem győzöm kihangsúlyozni, hogy nincs ám nálam mindig ilyen rend! Sőőőőt, ha munka folyik, lehetetlen rendet tartani! De ha már rend van meg kell örökíteni!!! :)



A kedvenc részletek:



A varrásnál  hasznos kis centiházikó Andy kuckójától


A keresztszemes hímzést direkt a hobbiszobába készítettem.
Több (pinteresten talált) mintát ollóztam össze.
A mintákat itt , itt és itt megtaláljátok!

Ha van kedvetek készítsétek el ti is! :)





A fiókokban is rendet tettem,  nekifogtam ésszerűbben és remélhetőleg fenntarthatóbban rendszerezni a holmijaimat, de erre még később visszatérek! :)



8 megjegyzés:

  1. Igazán hangulatos, öröm lehet itt alkotni :) olyan fa madárházikót én is beszereztem,csak még nem találtam meg neki a megfelelő színt,de ami késik nem múlik:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, valóban jó itt dolgozgatni! :) A házikót még tavaly találtam a Kikben, minap is láttam, hogy most is kapni, szerintem iszonyú jópofa! :)

      Törlés
  2. Ez a célom nekem is! Van kreatív szobám,ami egyben van a mosókonyhámmal, de tökéletes,csak éppen alig van rendszer és szanálnom kell.Gratulálok neked,itt tényleg jó alkotni!Bár én mindig felkúszom a nappaliba a férjem közelébe a hímzéseimmel.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a dicsértet Mamka! :) Megsúgom, hogy hímezni én is kiköltözöm a nappaliba. Van egy kosárkám amiben mindig az aktuális hímzéseket és a kellékeket tárolom, cipelem magammal ide-oda. Ha jön a jó idő a teraszra is kiköltözöm :)

      Törlés
    2. :) Szerintem se jó elbújva hímezni.:) A teraszra én is kimegyek majd,ha jó idő lesz.

      Törlés
  3. Szép itt minden! Házi áldás és madaras párnácska, csúcs!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! A házi áldást és a tűpárnát ajándékba kaptam, nagy becsbe is tartom őket! :)

      Törlés
  4. Nádherné, krásna polička, krásne vecičky, aj výšivka.
    Pekný večer,
    A.

    VálaszTörlés