2011. november 22., kedd

Hóember!

Annyira várom már a havat, hogy azt el sem tudom mondani. Eljött az ideje a "téli körmöknek", úgyhogy el is készítettem ezt a hóemberkés körmöt. Próbáltam ebbe a sötét, szürke időben normális képet készíteni, nos ennyire sikerült. Remélem a lényeg látszódik :)

A minap kipróbáltam a hóemberes motívumot a többi körmömön, de annyira soknak és zsúfoltnak tűnt tőle a kezem, hogy úgy döntöttem inkább csak a gyűrűsujjaimra festem fel. 

Amiket használtam:
Először lealapoztam a körmeimet, majd szivacsos technikával felvittem a körmeim végére a fehér majd később az arany lakkból is egy kicsit. Ezután pontozótű segítségével megrajzoltam a hóember testét, és a dekor-lakkok segítségével megfestettem a részleteket. Pontozótűvel fehér hópöttyöket rajzoltam a hóember köré, majd száradás után fedőlakkal átfutottam a körmeimen. 

Nektek hogy tetszik?

8 megjegyzés:

 1. Nekem nagyon tetszik! Olyan karácsonyi a hangulata, és már én is várom a havat meg a karácsonyt! :D

  VálaszTörlés
 2. Köszi Lányok! :)
  Én a havat várom nagyon, a karácsonyban pedig nem azt a néhány napot szeretem, hanem ezt az időszakot, ezt a készülődést :)

  VálaszTörlés
 3. úúúú nagyon szuper lett! ügyees vagy :)

  VálaszTörlés
 4. Szerintem tök jók a képek, nem is látszik, h rossz a fény:) És nagyon cuki a hóember (és bár nekem ilyen körmeim lehetnének:D) Mindenesetre meg is osztottam a bejegyzést a blogom facebook oldalán:)

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm a megtiszteltetést :)

  VálaszTörlés